Kiralyhelmec1 Kiralyhelmec2 Kiralyhelmec3 Kiralyhelmec4 Kiralyhelmec5

A hatályos járványügyi rendelkezések - bizonyos korlátozásokkal - megengedik az istentiszteletek tartását. Sajnos mindeddig nem került sor további enyhítések bejelentésére, a templomi létszámkorlát feloldására. Ezért továbbra is 15 négyzetméterenként lehet egy fő a templomban, ami a királyhelmeci református templom esetében mintegy 20 főt jelent csupán. E létszámkorlát miatt május 9-én, azaz vasárnap is négy istentiszteleti alkalmat hirdetünk a következő időpontokban: 8:30, 9:30, 10:30 és 15:00 óra. Az istentiszteletre most is szükséges a lelkészi hivatal telefonszámán előzetesen jelentkezni, illetve érdeklődni, hogy a kiválasztott időpontra még van-e „szabad hely”. A telefonszám: 056-6321972. A több időponttal és az előzetes jelentkezéssel talán sikerül áthidalni a létszámkorlátozást és minden templomba vágyó „bejuthat” az istentiszteletre.

Bízunk abban, hogy e korlátozás átmeneti csupán és annak mielőbbi feloldását követően a teljes gyülekezettel közösen lehetünk istentiszteleten.

Kérjük, hogy a templomba érkezők tartsák be az általános rendelkezéseket és istentiszteletre FFP2 típusú maszkban, a bejáratnál elvégzett kézfertőtlenítés után érkezzenek. Negatív tesztről, vagy oltásról szóló igazolás nem szükséges.