Kiralyhelmec1 Kiralyhelmec2 Kiralyhelmec3 Kiralyhelmec4 Kiralyhelmec5
Július 7-11. napokon gyülekezeti kirándulást szervezünk, amelynek célja, hogy a Királyhelmeci Református Egyházközség tagjai látogatást tegyenek a Sepsiszentgyörgy-Szemerjai Református Gyülekezetben. Az öt napos kirándulás során több állomáson megállnánk, s Erdély nevezetességeit is megtekintenénk – legalábbis amik e pár napba beleférnek. A tervezett program a következő lenne, ami a kirándulócsoport összetétele függvényében némileg változhat:
 
 
Július 7. (csütörtök): Szatmárnémeti, Ákos, Zsibó, Méra
Estére érkeznénk meg Kolozsvárra, a Bethlen Kata Diakóniai Központba, ahol a vacsora és szállás lenne
 
Július 8. (péntek): Kolozsvár látnivalói
A reggeli, vacsora és a szállás ugyancsak a Diakóniai Központban lenne.
 
Július 9. (szombat): Parajd, Korond, Farkaslaka
Estére érkeznénk Illyefalvára, a Keresztyén Ifjúsági és Konferencia Központba, ahol a vacsora és a szállás lenne.
 
Július 10. (vasárnap): Sepsiszentgyörgyön részt vennénk az istentiszteleten, az ottani gyülekezet tagjaival töltenénk a napot; a város nevezetességeit tekintenénk meg; 
Este újra Illyefalván lenne a szállásunk.
 
Július 11. (hétfő): Segesvár
Reggeli után indulnánk haza, s útközben megállnánk Segesváron.
 
Az egy főre eső részvételi költség 130,- €, ami az útiköltséget, szállásdíjat, reggeli és vacsora költségét foglalja magában, valamint a parajdi sóbányába a belépő árát. Kolozsváron idegenvezetőt is szeretnénk biztosítani, hogy az ott töltött időben a lehető legtöbb látnivalót megnézhessük. A kirándulás nem csak egy ismeretterjesztő út kíván lenni, ezért az út során minden nap az elcsendesedésre, közös áhítatra is szánunk majd időt. 
A szállásokat előzetesen lefoglaltuk, de azok megerősítése feltétlenül szükséges, amire záros határidőt kaptunk. Fontos, hogy aki e gyülekezeti kiránduláson részt kíván venni, az február 14-ig jelezze ezt a lelkészi hivatalban személyesen, vagy telefonon (056-6321972).